Furnitūra, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Komforts M, SIA

Latgales 40, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Piedāvājam kvalitatīvas mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Plašs materiālu un furnitūras piedāvājums, dizainera pakalpojumi.

Mūsdienīgi risinājumi mēbelēm Jūsu interjerā un individuāla pieeja katram klientam.

Logi Durvis, SIA, Filiāle

Bērzpils 5, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija/ mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža ( ar, bez hidroizolācijas lentām) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu –pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem , sietu , špaktelēšanu ,slīpēšanu , krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija. ✓ Garantijas apkalpošana. ✓ Pēcgarantijas serviss.

Atverdurvis.lv, logi durvis Gulbene

Ozolu 1, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts: Uzņēmums SIA LD SERVISS ražo, montē, uzstāda PVC logus, koka logus, durvis, garāžu vārtus, metāla durvis, žalūzijas pēc individuālā pasūtījuma. Durvju, rokturu, eņģu iekšdurvju, ārdurvju interneta veikals, salons. Plastikāta, koka, PVC durvju logu izgatavošana, ražošana, montāža, uzstādīšana, serviss, logu aiļu apdare, slēdzeņu, atslēgu, furnitūras tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Gulbene, Jaunpiebalga, Vecpiebalga, Ranka, Alūksne, Cesvaine, Madona. Piegāde Gulbenē bez maksas. Logi durvis mājai, dzīvoklim ražotas galdniecībā.

Thread solutions, SIA, Diegi rūpnieciskai ražošanai

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Apraksts: Jau 20 gadus Latvijā pārstāvam COATS diegus un šūšanas piederumus. Konsultējam ražotājus un dizainerus atbilstošu diegu izvēlē gan no funkcionālā viedokļa, gan no ekonomiskā viedokļa. Veicam diegu piegādes atbilstoši klientu vēlmēm. Palīdzam dizaineriem rast iedvesmu, iepazīstinot ar jaunākajiem materiāliem un tehnoloģijām.

Vidzemes logi, SIA, PVC, plastmasas logi, durvis Rīga

K.Barona 130, Rīga, LV-1012
Apraksts: Mūsu misija – ieklausīties, izprast un ražot klienta vajadzībām un viņa budžetam piemērotas energoefektīvas, kvalitatīvas stiklotās būvkonstrukcijas. Logus un durvis ražojam tikai no pārbaudītiem un augstas kvalitātes izejmateriāliem. PVC logus un durvis ražojam no vācu KBE profiliem, aprīkojam ar uzticamo Roto NT furnitūru. Mūsu ražošanas sortimentā ir 3 profilu sistēmas Jūsu izvēlei: standarta piedāvājums - KBE 70; izcili logi privātmājai, jaunbūvei un renovācijai - KBE 76AD; premium klases logi - KBE 88 (ar vidusblīvējumu jeb 3 gumijām). Mēs uzklausīsim Jūsu vēlmes un palīdzēsim izvēlēties piemērotāko risinājumu. Ražotnes puiši izgatavos katru izstrādājumu ar lielu precizitāti un augstu atbildības sajūtu. Sertificēti montieri veiks kvalitatīvu montāžu. Mūsu darbs - jūsu gandarījums!

BoGeM & Co, SIA, PVC logi Rīga

Skandu 10, Rīga LV-1067
Apraksts:

SIA "BoGeM & Co" Latvijas tirgū darbojas kopš 2003. gada, specializējoties PVC, alumīnija logu un durvju ražošana un uzstādīšana, kā arī piedāvā dažādas montāžas tehnoloģijas, no vienkāršām, paātrinātām montāžas sistēmām līdz siltās montāžas tehnoloģijām, kas izstrādātas ziemeļvalstīm. Izmantojam tikai pārbaudītus labāko kompāniju – „Aluplast”, „Wital”, „Siegenia”, „Maco”, „SOUDAL” – materiālus un komplektāciju. Mūsu priekšrocība ir augsta izgatavotā produkta un piedāvājamo pakalpojumu kvalitāte, kā arī zemās cenas. Piedāvājam visa veida stikla paketes, izmantojam tonētu, matētu, dekoratīvu, laminētu tripleksa plēvi, rūdītu stiklu, kā arī vitrāžas stikla paketes dažādās kombinācijās atbilstoši klienta vajadzībām. Izgatavojam dažādu ģeometrisko formu konstrukcijas: trijstūrus, trapeces, daudzstūrus, izliektus un apaļus logus. PVC logi, durvis, ražošana Rīgā, Imanta.

Idea Crafter Group, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Galvenie pakalpojumi::

"IDEA Crafter Group" nodarbojas ar visa veida mēbeļu montāžu (Virtuves, skapji, kumodes, vannas istabas). Veicam arī veikalu, salonu, muzeju, ražotņu, bērnu dārzu, skolu un citu iestāžu montāžu.

"IDEA Crafter Group" Mēbeļu montāžas pakalpojumu priekšrocības: Mēbeļu montāžas pakalpojumi ir paredzēti tiem, kuri vēlas ātri un vienkārši tikt pie virtuves mēbeļu vai citām sarežģītākām mēbelēm, neradot neērtības to salikšanā pašiem. IDEA  Crafter Group komandā ir profesionāli montētāji, kas ātri un efektīvi var salikt jūsu mēbeles, neradot Jums neērtības un netērējot Jūsu dārgo laiku.

LoguRemonts. lv, logu un durvju serviss

Logu remonts.
Krustpils 69a, Rīga, LV-1057
Apraksts: Plastikāta, alumīnija, koka logu un durvju konstrukciju pēc garantijas serviss. Sertificēti darbinieki veiks logu un durvju remontu un modernizāciju. Insektu un moskītu tīklu ražotāji.

DIZAINA GALDI, koka mēbeles pēc pasūtījuma

Turpinām strādāt klātienē!
K.Valdemāra 51, Liepāja LV-3401
„DIZAINA GALDI” izgatavo galda virsmas no:: ✓ Ozola ✓ Oša ✓ Riekstkoka ✓ Egles ✓ Gobas ✓ Sarkankoka ✓ Priedes ✓ Kļavas ✓ Buka Par uzņēmumu:

„DIZAINA GALDI” nodarbojas ar ekskluzīvu, no viena koka gabala veidotu masīvkoka galdu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma. Katrs galds ir unikāls ar savu dizainu, krāsu, faktūru un skaidri saskatāmo gadskārtu vijumu. Galdu gatavošanā izmantotie koki ir īpaši izvēlēti un atlasīti, un bieži pat vairākus gadsimtus veci. Tomēr izmantoti tiek vienīgi jau miruši koki. Mēbeļu gatavošanā noderīga parasti ir tikai neliela koka daļa. Koku žāvēšana ilgst vairākus gadus. Tā visa rezultātā, gatavie galdi un citi interjera priekšmeti kalpo paaudzēm ilgi. Dizaina masīvkoka, ozola koka galdi. Dizains. Dizaina Mēbeles.

Izgatavojam virtuves pēc individuāla pasūtījuma no masīvkoka un plātņu materiāliem, veicam uzmērīšanu, projektu izstrādi, ražošanu un montāžu.

Lili 1, SIA, Parūkas un šinjoni, noma

Spīķeru 3, Rīga LV-1050
Apraksts: Parūkas un šinjoni katrai gaumei! Vairāk kā 1000 modeļu. Cenas no eur 5 līdz eur 50. Iespējams parūkas nomāt, cena no eur 10 līdz eur 13 diennaktī. Pastāvīgajiem klientiem 10% atlaide. Īsta parūku paradīze! Piedāvājam arī parūku nomu, īri.

Sindi, SIA, Tirdzniecības centrs

Lēdmane, "Tirdzniecības centrs" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov., LV-5011
Instrumenti. Darbarīki. Būvmateriāli, rūpniecības preces, saimniecības preces, dārza preces, apģērbi, apavi, galantērija, kancelejas preces, rotaļlietas, elektropreces, dāvanas, ziedi, sporta preces, velosipēdi, makšķerēšanas piederumi, motorzāģi, trimmeri, zāles pļāvēji, auto preces, riepas, riepu montāža, sadzīves tehnika,

Trutzi Baltic, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
Produkcija:: ✓  Metāla caurules ✓ (SHS) kvadrātveida caurules ✓ (RHS) taisnstūrveida caurules ✓ (CHS) Apaļās caurules ✓ Ūdensvadu caurules ✓ Cinkotas caurules ✓ Taisnstūrveida caurules ✓ Kvadrātstieņi ✓ Tērauda sijas (HEA, HEB) ✓ Dubult-T sijas ✓ U-profila sijas (IPN, IPE) ✓ Metāla loksnes ✓ Kvadrāts ✓ Plakandzelzs ✓ Apaļdzelzs ✓ CD profils ✓ UD profils ✓ Metāla produkti ✓ Metāls celtniecībai ✓ Metāla velmējumi ✓ Kalumi ✓ Leņķdzelzs ✓ Armatūra ✓ Bīdāmo vārtu furnitūra ✓ Žogi un stabi ✓ Lamiles žogiem ✓ Metālapstrādes palīgmateriāli

Juvelats, SIA, Juvelierizstrādājumu salons

Bērzu 2, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Apraksts: Pērles, Majorka pērles, dabīgi un mākslīgi audzētas pērles. Zelta, apzeltīti un sudraba juvelierizstrādājumi. Sudraba krusti ar 999 zelta klājumu.

Una, dzijas Talsos

Lielā 2, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Preces:: ✓ Šūšanas piederumi ✓ Adīšanas piederumi ✓ Pērļošanas piederumi Citi piederumi: ✓ Rotaslietu furnitūra ✓ Dāvanas ✓ Dāvaņu iesaiņošanas materiāli ✓ Amatnieku izstrādājumi Par mums::

SIA "Troll Aksel" veikals "Una" nodarbojas ar šūšanas un adīšanas piederumu mazumtirdzniecību 29 gadus.

Uzņēmuma darbības mērķis ir ar augstas apkalpošanas kultūras palīdzību sniegt pircējiem labas kvalitātes daudzpusīgu preču klāstu par samērīgu cenu. To cenšoties panākt sadarbības partneru, firmas darbinieku sadarbības rezultātā, iesaistot šajā procesā arī pašus  pircējus, jo katra pircēja vēlme tiek uzklausīta un iespēju robežās izpildīta.

Par to rūpējas profesionālas un laipnas veikala pārdevējas, kas regulāri papildina zināšanas par jaunumiem dziju tirgū un adīšanas tendencēs.

Pārdevējām ir plašas zināšanas un pieredze dažādās rokdarbu tehnikās un paņēmienos, tāpēc viņas var palīdzēt atrast labāko piedāvājumu pircēja idejai.

 

4 Plus, SIA

Abula 6b, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Sienu un griestu koka apdares materiāli:

Augstas kvalitātes apses furnitūra ir ideāli piemērota gan tradicionālās, gan modernās dzīvojamās telpas mūsdienīgam interjeram un eksterjeram.

Ziemeļu izskata apses koksne ir viendabīga, viegli un smalki krāsota un maigas tekstūras. Termiski apstrādāta apses koksnei ir silts brūngans tonis, savukārt tonēta koksne izstaro dabisku askēzi un eleganci.

 

Privacon Baltics, SIA

Akmeņu 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piedāvājam: ✓ Žoga paneļi; ✓ Ruļļu žogi; ✓ Stabi; ✓ Vārti; ✓ Automātika; ✓ Furnitūra; ✓ Dizaina priekšmeti; ✓ Skrūvpāļi Uzņēmums ar pieredzi!: Uzņēmuma uzkrātā darba pieredze Latvijā un starptautiskā vidē, ņemot vērā klientu apmierinātību par iegādāto kvalitatīvo preci, rosināja Privacon Baltics izveidot un piedāvāt būvniecības pakalpojumu, kas nodrošina pārdošanas, piegādes un montāžas procesa apvienojumu. Lai apliecinātu Privacon Baltics darbības ilgtspēju un kvalitāti, šogad uzņēmumā ir sertificēta integrētā kvalitātes, vides un arodveselības vadības sistēma un saņemti attiecīgie ISO sertifikāti. Ņemot vērā klientu vēlmes un vajadzības palielinot un dažādojot piedāvājamo preču un pakalpojumu klāstu, Privacon Baltics ar lielu apņēmību raugās nākotnē!

Džaivs, Salons

K.Barona 90, Rīga, LV-1001
Salonā "Džaivs" šuj tērpus:: ✓ Sporta dejām ✓ Šova dejām ✓ Mākslas vingrošanai ✓ Daiļslidošanai ✓ Baletam ✓ Kāzu kleitas ✓ Vīriešu kreklus ✓ Smokingus ✓ Frakas Salons „DŽAIVS”: Pieredzējušie deju tērpu šūšanas meistari piepildīs Jūsu sapni uzšujot skaistāko deju tērpu.

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.

Logi24, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
J.Vācieša 1 k.1, Rīga LV-1021
Produkti:

Žalūzijas mūsdienīgā interjerā pakāpeniski nomaina aizkarus – tās nevāc putekļus, ir ērtas tīrīšanā, praktiskas un ilgmūžīgas, tās nepiešķir smagnējuma sajūtu un atsvaidzina telpas, piešķirot tām izsmalcinātību un mājīgumu. Žalūzijas ir viens no logu aizdares veidiem, kas ir veidotas no regulējamām auduma, koksnes, plastmasas vai metāla loksnēm. Horizontālajām žalūzijām tiek izmantota tā saucamā pakāpju sistēma, kas ļauj atvērt vai aizvērt žalūzijas ar speciālu grozāmu mehānismu, pie tam tā pacelšanas ķēde ir nepieciešama žalūziju fiksācijai vajadzīgā stāvoklī, bet spieķis, lai grieztu apdares. Vadības sistēma spieķis-ķēde ir raksturīga standarta kolekciju žalūzijām. Mūsdienīgākās sistēmās vadība notiek ar vienas ķēdes mehānismu, kas atbild kā par to pagriezienu, tā arī par to kustību un pašfiksāciju.

Lunor, SIA

Avotu 6, Rīga LV-1011
Apraksts:

Sekojiet mums Facebook, kur iepazīstināsim ar pārdošanā pieejamiem audumiem un informēsim par jaunu audumu kolekciju parādīšanos mūsu veikalā!