Furnitūra, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

DURVIS1.LV, durvju salons Rīgā

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis privātmājām, metāla ārdurvis ar MDF apdari, metāla durvis ar spoguli, durvju furnitūra

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

Tērbatas 10, Rīga LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Logu remonts; ✓ Stikla pakešu maiņa; ✓ Logu regulēšana; ✓ Blīvējumu maiņa; ✓ Furnitūra maiņa; ✓ Logu hermetizācija; ✓ Insektu sietu uzstādīšana; ✓ Drošības furnitūras iestrāde; ✓ Holz plus alumīniju uzstādīšana; ✓ Logu restaurācija; ✓ Verama loga iestrāde neveramā logā; ✓ Nestandarta risinājumi

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

"Ceriņi" , Lestenes pagasts, Tukuma nov., LV-3146
Pakalpojumi: Piedāvājam praktiski visu, kas saistīts ar logu remontu, apkopi un modernizāciju, tajā skaitā: stikla pakešu maiņu, logu regulēšanu, blīvējumu maiņu, furnitūra maiņu, logu hermetizāciju, insektu sietu uzstādīšanu, drošības furnitūras iestrāde, Holz plus alumīniju uzstādīšanu, logu restaurāciju, verama loga iestrāde neveramā logā, nestandarta risinājumi u.c.

Eldita, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Mūsu pakalpojumi:: ✓ PVC logi ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Žalūzijas ✓ Metāla durvis ✓ Jumta logi ✓ Bīdāmās sistēmas lodžijām ✓ PVC logu un durvju remonts

Gaidīsim jūs mūsu salonos Rīgā, kā arī Valmierā, Kuldīgā, Saldū, Tukumā, Talsos, Jēkabpilī un Ogrē!

Airtex, SIA, Tentu serviss

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
SIA "AIRTEX" pakalpojumi un piedāvājumi:: ✓ Vieglo piekabju tenti un karkasi ✓ Tenti lauksaimniecības tehnikai ✓ Apvidus un vieglo automašīnu tenti ✓ Pašizgāzēju tenti ✓ Kravas auto tentu izgatavošana ✓ Laivu tenti ✓ Telts ar piepūšamu karkasu ✓ Angāri un karkasa teltis ✓ Rūpnieciskie aizkari un vārti ✓ Baseini zivju audzēšanai ✓ Tentu furnitūra

Metāldekors, SIA

Blaumaņa 1b, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu: Skārdnīcai ir vairāk kā 5 gadu darba pieredze skārda izstrādājumu izgatavošanā un montāžas darbos. Mūsu komandā ir speciālisti ar vairāk kā 10 gadu pieredzi šajā jomā. Tas mums ļauj piedāvāt kvalitatīvus izstrādājumus un pakalpojumus. Mēs nestāvam uz vietas un sekojam līdzi mūsdienu tehnoloģiju un tendenču attīstībai. Mūsu speciālisti katram klientam un pasūtījumam var sniegt labāko tehnisko risinājumu. Mēs lepojamies ar katru īstenoto objektu. Mūsu pamatvērtība ir kvalitatīva un atbildīga darba izpilde.

Homestyle, SIA, Žalūzijas, iestieptie griesti

Visa veida ŽALŪZIJAS, iestieptie griesti
Mārupes 23, Rīga, LV-1002
Piedāvājumā:: ✓ Žalūzijas ✓ Rullo žalūzijas ✓ Vertikālās žalūzijas ✓ Horizontālās žalūzijas ✓ Foto žalūzijas ✓ Romiešu žalūzijas ✓ Žalūzijas jumta logiem ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Aizkari ✓ Aizkaru stangas ✓ Moskītu tīkli

Relāde, SIA

Lāčplēša 83a, Rīga, LV-1011
Audumi:: ✓ atlaides ✓ sezonas izpārdošana ✓ krepatlass ✓ šifons ✓ trikotāža ✓ džinss ✓ velvets ✓ tafts ✓ organza ✓ gabardīns ✓ samts ✓ kostīmu audumi ✓ mēteļu audumi ✓ atlass ✓ kaprons ✓ flīzelīns ✓ mežģīņu audums ✓ žakarda audumi ✓ kokvilna ✓ pusvilnas ✓ lins ✓ kanva ✓ uzvalku audumi ✓ deju tērpi ✓ kora tērpi ✓ sintepons ✓ korsetes audums ✓ audums korsetei ✓ odere, ✓ žakards, ✓ mākslīgā āda, ✓ mežģīnes, ✓ trikotāža, ✓ audumu furnitūra, ✓ apģērbu furnitūra, ✓ audumu krāsa, ✓ krāsas audumiem, krāsot audumu. Audumi kostīmam žaketei, svārkiem, biksēm , kleitai, vakartērpam, mētelim. Plašs sortiments. Audumu izvēle.

Biolika, SIA

Čiekurkalna 7.šķērslīnija 9, Rīga, LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums „Loguremonts24” darbojas kopš 2005. gada. Pa šo laiku uzņēmuma darbinieki ir ieguvuši lielu pieredzi logu sistēmu uzstādīšanā un piedāvā logu izgatavošanu īsā laika periodā, kā arī jebkuras sarežģītības logu remontu. Mūsu uzņēmuma speciālisti orientējas visās logu konstrukcijās, kas ļauj viņiem bez problēmām atrast bojājumu un novērst to īsā laikā. Jūs varat būt pilnīgi droši, ka mūsu speciālisti uzstādīs pareizo „diagnozi”. Godīga attieksme pret klientu ir mūsu uzņēmuma princips.

WE Furniture, SIA, Mīksto mēbeļu, dīvānu veikals-noliktava

Brīvības gatve 401, Rīga LV-1024
Apraksts:

Mūsu Veikalā - Noliktava, Brīvības gatvē 401, pieejamas mēbeles no dažādiem Eiropas ražotājiem par īpaši izdevīgām cenām. Noliktava mums ir liela, tādēļ esi pārliecināts, mēs izdarīsim visu, lai pie mums Tu atrastu dīvānu savām vēlmēm un Tavs prieks būs mūsu lielākā balva.

Bohman Riga Hardwoods, SIA, Cēlkoki, nažfinieri, ACCOYA, SIHGA

Ulbrokas 40c, Rīga, LV-1021
Produkti:: ✓ Nažfinieri ✓ Zāģmateriāli ✓ Inženierētie nažfinieri ✓ Terases dēļi un stiprinājumi ✓ Apšuvuma dēļi ārsienām ✓ SIHGA skrūves, savienojumi, terašu atbalsta pēdas ✓ Līmētie vairogi ✓ Galdnieku plates ✓ Līmētas logu sagataves ✓ Dekoratīvie kokgriezumi ✓ Nažfiniera maliņu materiāli ✓ BauBuche līmētie paneļi ✓ Jowat līmes ✓ Balansa papīrs finierēšanai ✓ Parketa dēļi

ZG Ailes, SIA

Pulkveža O.Kalpaka 16-101, Jelgava LV-3001
Produkcija: ✓ Durvis ✓ Logi ✓ Vārti ✓ Virtuves mēbeles Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir koka, PVC un alumīnija logu un durvju, kā arī sekciju vārtu tirdzniecība, montāža un garantijas apkalpošana. Mēs sadarbojamies ar vieniem no lielākajiem PVC, koka un alumīnija logu un durvju ražotājiem Eiropā un piedāvājam viņu produkciju Baltijas valstīs. Mūsu piedāvātajos PVC izstrādājumos tiek izmantoti tikai un vienīgi vācu firmu REHAU GmbH, Brugmann un GEALAN 5 un 6 kameru profili, kuri visi atbilst kvalitātes augstākajām prasībām. Arī koka logus un durvis piedāvājam dažādās versijās: vācu tipa logi (veras uz iekšu), skandināvu tipa logus (veras uz āru). Piedāvājam arī alumīnija konstrukcijas gan iekštelpām, gan logus un ārdurvis. Visos mūsu piedāvātajos produktos tiek izmantota vācu firmu ROTO, SIEGENIA AUBI, G-U vai austriešu firmas MACO furnitūra un stikla paketes tiek ražotas no tādu pasaulē zināmu firmu kā Guardian, Saint Gobain, Euroglas stikliem, kuri atbilst visaugstākajiem termoizolācijas parametriem. Piedāvājam arī sekciju vārtus un iekraušanas sistēmas, kā privātajiem klientiem, tā zemnieku saimniecībām un loģistikas centriem. Vārti tiek izgatavoti no vācu firmas Teckentrup vai itāļu firmas Italpannelli sekciju paneļiem un tiek aprīkoti ar holandiešu firmas Flexiforce furnitūru. Mūsu piedāvātie produkti ir atzīti visā Eiropā un ir saņēmuši starptautisko CE marķējumu, kas apliecina uzņēmuma produktu atbilstību ES Direktīvu būtiskām prasībām.

Ventspils atslēgu serviss

Kuldīgas 43/45, Ventspils LV-3601
Apraksts: Ventspils atslēgu serviss piedāvā visa veida dzīvokļu atslēgu izgatavošanu, domofonu atslēgu izgatavošanu, magnētisko un automašīnu atslēgu izgatavošanu. Čipu atslēgu un visu citu atslēgu izveidi. Slēdzeņu remonts un durvju SOS atvēršana. Nažu, šķēru asināšana.

Logu Exports, SIA

Rīgas 2, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Saviem klientiem mēs piedāvājam kvalitatīvus:: ✓ logus, ✓ palodzes, ✓ durvis, ✓ logu un durvju sietus, ✓ žalūzijas.  Mūsu projekti: Esam likuši logus un durvis dzīvokļos, privātmājās, sabiedriskajās ēkās, ražotnēs, noliktavās.  Mūsu galvenais mērķis – kvalitatīvi paveikts darbs, kas apmierina klientu.

Saldine, SIA, Aizkaru salons, mājas tekstils

Mālkalnes prospekts 9-16, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Preces: ✓ Aizkari ✓ Žalūzijas ✓ Šūšanas piederumi ✓ Dzija ✓ Aizkaru šūšana ✓ Audumi Aizkaru salons:

Aizkaru salons Saldine Ogrē piedāvā aizkaru šūšanu. Iespējams iegādāties audumus, žalūzijas un šūšanas piederumus, dziju. Plašs piedāvājuma klāsts, piemērots jebkurai gaumei. Kvalitatīvi audumi un aizkari.

Mebir S, SIA

Atbrīvošanas aleja 122, Rēzekne, LV-4601
Par uzņēmumu:

Ne vienmēr, plānojot mājas vai dzīvokļa iekārtojumu un iegādājoties vajadzīgās mēbeles, der standarta izmēri. Tādos gadījumos nepieciešama individuāla pieeja konkrētajai situācijai, un tas savukārt nozīmē, ka jāatrod uzņēmums, kas spēs īstenot klienta vajadzības. Rēzeknē tāds uzņēmums esam mēs: SIA "MEBIR S".    

Mūsu firma, kas dibināta 2005. gadā, orientējas uz mēbeļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma, piegādi un uzstādīšanu, kā arī mēbeļu furnitūru. Tiek izpildīti pasūtījumi virtuves un guļamistabas mēbelēm, iebūvējamiem skapjiem un citām korpusa mēbelēm no lamināta, finiera, nažfiniera, akrila. Mēbeļu fasādes tiek krāsotas dažādās krāsās atbilstoši katra klienta gaumei un vēlmēm.    

SIA "MEBIR S" saviem klientiem spēj nodrošināt profesionālu un individuālu apkalpošanu, piedāvājot dažādus dizaina risinājumus, cenšoties strādāt tā, lai nekas neatkārtotos, nebūtu vienādu mēbeļu, lai katrs klients saņemtu kaut ko jaunu tieši viņam. Kā būtisku priekšrocību var minēt uzņēmuma elastību, jo iespējams izgatavot tieši tāda izmēra mēbeles, kādas nepieciešamas. Sevišķi svarīgi tas ir gadījumā, ja jāapmēbelē maza telpa, bet negribas zaudēt tik dārgo platību.

PROF security, SIA, Atslēgu SOS serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Piedāvājam:: ✓ Slēdzeņu remonts un uzstādīšana ✓ Durvju remonts ✓ Slēdzeņu projektēšana ✓ Rokturu uzstādīšana ✓ Rokturu remonts ✓ Videonovērošanas uzstādīšana ✓ Gudrās slēdzenes (SMARTair) ✓ Atmūķēšana ✓ Seifi ✓ Atslēgu maiņa ✓ Koda slēdzenes ✓ Durvju automātika

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

ND Doors, SIA, garāžu vārtu izgatavošana

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Konsultācijas par piemērotāko vārtu un citu konstrukciju izvēli ✓ Projektēšana un izgatavošana ✓ Produkcijas piegāde un uzstādīšanu ✓ Garantijas un pēcgarantijas apkope vai remonts ✓ Bezmaksas konsultācija Privātmāju garāžas vārti: ✓ Stripline ✓ Midline ✓ Flat line ✓ Raised panel ✓ Microrib-macrorib ✓ Full vision sections ✓ Two leaf swing door ✓ Smooth line ✓ Side door

CityOffice biroja mēbeles, SIA Omega Ekspress

Attālinātas konsultācijas!
Lāčplēša 125, Rīga, LV-1003
Par uzņēmumu:

Mēs strādājam, lai veidotu funkcionālas un ērtas biroja telpas jūsu darbu procesiem. Maksimāla efektivitāte no jūsu investīcijām. Mūsu motto – kompetence un profesionālisms biroju, darba telpu un sabiedriskās zonas plānošanas, mēbelēšanas un iekārtošanas jautājumos ar mērķi nodrošināt ērtību, drošību, funkcionalitāti un estētiskumu darba un ar to saistīto procesu laikā. Mēs piedāvājam arī dažādus mēbeļu risinājumus publisko apmeklējumu vietām ar cilvēku masveida plūsmu: izglītības, medicīnas, kultūras, sporta, reliģiskas iestādes, kā arī termināļiem, t.i., ostas, stacijas, teātriem, koncertzālēm un citām līdzīgām vietām.